« Dagbok fra Lia Gård | Hovedside | Flere flytteminner »

Juni 01, 2005

Regn og sol

Det har regnet i hele dag, og det er jo ganske greit når det er arbeid inne. Har gjort litt både på padleguiden, Skaperverkets dag og skrevet ferdig referatet fra Lia Gård. Klatring i ettermiddag på Spicheren med Gunn og Ingunn.

Det var skikkelig gøy. Klatret opp mot mitt beste, og da var vi egentlig ganske jevne alle tre. Da kan vi pushe hverandre litt. Det setter en ekstra spiss på treningen. Etterpå fikk jeg både badstu og boblebad. Gjorde skikkelig godt med en slik økt nå. Føler nesten jeg har fått innekropp... Må prøve å få en langkjøring i morgen eller fredag.

Fredag ettermiddag til lørdag kveld skal jeg være med John til Son, der han skal delta på Ridderrittet. 42 km, som han kommer til å "fise igjennom" på en drøy time ser jeg for meg!

Var innom Tore og Barbro i går kveld. Skikkelig overraskelsesbesøk, etter at vi hadde vært hos moren til Ingunn i Grimstad. Her fikk vi eikebladsalat fra eget drivhus, og det blir dagens middag. I tillegg plukket vi en masse snegler... :) En fin kveld!

Postet av Lars den Juni 1, 2005 06:29 EM

Comments

Legg igjen en kommentar:
Remember Me?

(you may use HTML tags for style)